O nás

Jsme cukrářská výroba s vlastní cukrárnou v Praze. Dorty, zákusky, minidezerty a spoustu dalších produktů vyrábíme téměř 30 let. Tradičními cukrářskými postupy vyrábíme poctivé výrobky z kvalitních surovin. Naše dorty a cukrářské výrobky se „účastnily“ nejrůznějších křtů časopisů, významných svateb nebo letěly za Jaromírem Jágrem do Omsku 🙂

Dennodenně zásobujeme odběratele z řad kaváren, cukráren, hotelů a firem a naše produkty nabízíme i koncovým zákazníkům v naší vlastní provozovně.

Cukrárna U Školy (Modřanská 608/10, 143 00 Praha 4 – Modřany) byla založena v roce 1991 ve starých Modřanech v Praze a od té doby bez přestávky funguje až do současnosti. V našem případě se jednalo o navázání na rodinnou tradici, cukrárnu ve stejné části Modřan provozoval náš předek Josef Kähs za První republiky.

Anna Baštýřová
Od roku 2000 až do roku 2005 pracovala jako cukrářka v Obecním domě v Praze. V té době dostala příležitost seznámit se s různorodou kuchyní a tyto zkušenosti se snaží využívat ve své praxi. Seznámení a spolupráce se zkušenými odborníky z Čech i zahraničí jí pomáhá udržet nadstandardní úroveň pojetí dezertů. V letech 2002 – 2005 se stala úspěšnou trojnásobnou vítězkou soutěže Gastro Hradec. Od roku 2005 pracovala v restauraci Kampa Fish jako šéfcukrářka. První šéfkuchař této restaurace vynikající francouzský profesionál, dále zvýšil její cukrářskou prestiž a odbornou úroveň. V roce 2005 se stala členkou CULINARY NESTLÉ TEAMu a jako jeho velká opora výrazně napomohla k bronzovému úspěchu v bazilejské soutěži individuálních teamů European Culinary Challenge. V té době prostřednictvím seminářů mnoho úspěšných profesionálů mohlo získat její bohaté zkušenosti. Jako členka ČESKÉHO NÁRODNÍHO TEAMu získala v roce 2007 stříbrnou medaili na světové soutěži AMERICAN CULINARY CLASSIC v Chicagu.